Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetési opciók

Fizetési Opciók a Balkanpowersport-nál

Vásárlásai során a Balkanpowersport webshopban többféle fizetési módot kínálunk az Ön kényelmére és biztonságára szabva. Választhat a következő opciók közül:

1. Utánvét
Az utánvételes fizetés a legkényelmesebb módszer, ha nem szeretné előre elkötelezni magát. A megrendelt termékekért közvetlenül a kézbesítéskor fizethet készpénzben a futárnak. Ebben az esetben a fizetendő összeg tartalmazza a termék árát és a szállítási díjat. Kérjük, gondoskodjon a pontos összeg előkészítéséről, hogy a tranzakció zökkenőmentesen történhessen.

2. Előre Utalás
Előre utalással történő fizetés esetén a vásárlás összegét közvetlenül a Balkanpowersport banki számlájára kell utalnia. Az utaláshoz szükséges összes információt – beleértve a számlaszámot és a közleménybe írandó megjegyzést – a rendelés visszaigazolásakor biztosítjuk Önnek e-mailben.

Számlaszámunk magyarországi átutalás esetén:

Számlaszám: 10400724-50526985-81571002
Kedvezményezett: Balkanpowersport Kft.
Bank: K&H Bank
Közlemény: e-mailben for érkezni a rendelés sorszáma

Számlaszámunk külföldről történő átutalás esetén:
Számlaszám (IBAN): HU19104007245052698581571002
BIC/SWIFT: OKHBHUHB
Kedvezményezett (beneficiary): Balkanpowersport Kft.
Bank: K&H Bank
Közlemény: e-mailben for érkezni a rendelés sorszáma

Az utalás beérkezését követően kezdjük meg a termék(ek) szállítását.

3. Kártyás Fizetés
Biztonságos kártyás fizetési lehetőséget is biztosítunk az OTP SimplePay segitségével, amelyet titkosított fizetési oldalon keresztül végezhet el. Támogatjuk a Visa és MasterCard bankkártyák használatát. A tranzakció során csupán kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. A tranzakció jóváhagyása után rögtön elindítjuk a megrendelt termék(ek) szállítási folyamatát.

Minden fizetési módunkat úgy alakítottuk ki, hogy a lehető legnagyobb biztonságot és kényelmet nyújtsa ügyfeleink számára. Ha kérdése van a fizetési eljárásokkal kapcsolatban, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni ügyfélszolgálatunkkal a balkanpowersport@gmail.com email cimen, vagy hívjon minket a +36 30 430 8919 telefonszámon.

Köszönjük, hogy a Balkanpowersportot választotta, várjuk, hogy üdvözölhessük Önt mint elégedett vásárlónkat.