MOTORIKUS ALKATRÉSZEK

Nézet:
Előrendelésre
Gyorsnézet

ATHENA MOTOR TÖMÍTÉS SZETT YAMAHA BANSHEE

(0)
Rendelés (0)
12.900 Ft

- AZ OLASZ ATHENA GYÁRTÓ TERMÉKE- MAXIMÁLIS MÉRETPONTOSSÁG, KIEMELKEDŐ MINŐSÉG-MINDEN TÖMÍTÉST  TARTALMAZ AMI EGY BLOKK FELÚJÍTÁSHOZ SZÜKSÉGES- HA A KÉSZLETKIJELZÉS ELŐRENDELÉST MUTAT, SZÁLLÍTÁSI IDEJÉRŐL ÉRDEKLŐDJ ELÉRHETŐSÉGEINKEN!..

Előrendelésre
Gyorsnézet

ATHENA BIG BORE HENGER SZETT YAMAHA YFZ-350 BANSHEE 392CCM "87-06

(0)
Rendelés (0)
329.000 Ft

- A VERSENYSPORTBÓL MÉLTÁN ISMERT OLASZ CSÚCSTERMÉK, GYÁRI MINŐSÉGBEN- A HENGERSZETT TARTALMAZ:   2 DB TÚLMÉRETES HENGERT, DUGATTYÚVAL Ø68,0mm (390ccm)  1 DB HENGERFEJET - 1DB KOMPLETT TÖMÍTÉS SZETTET  PLUG & PLAY- A TELEJSÍTMÉNYNÖVELÉS ELENGEDHETETLEN KELLÉKE HA YAMAHA BANSHEERÓL VAN SZÓ!- HA A KÉSZLETKIJELZÉ..

ENGINE ICE HŰTŐFOLYADÉK 1,9 LITERES KISZERELÉSBEN

(0)
Rendelés (2)
9.200 Ft

- ENGINE ICE SPECIÁLIS HŰTŐFOLYADÉK - 33 CELSIUSTÓL 124 CELSIUSIG NYÚJT VÉDELMET - AKÁR 27,5 CELSIUSSAL ALACSONYABB HŐMÉRSÉKLET A SPECIÁLIS ÖSSZETEVŐKNEK KÖSZÖNHETŐEN - VERSENYSPORTBAN FEJLESZTVE - AZ EXTRÉM MAGAS FORRÁSPONTNAK KÖSZÖNHETŐEN HŰTŐ ELTÖMŐDÉSE SORÁN IS  SEGÍTI A MOTORHŐMÉRSÉKLET   ALACSONY TARTÁSÁT- 1,9 L-ES ..

Előrendelésre
Gyorsnézet

HOT RODS HAJTÓKAR YAMAHA YFZ-350 BANSHEE "87-06

(0)
Rendelés (0)
39.260 Ft

- AZ AMERIKAI HOT RODS HAJTÓKAROK A MA MEGTALÁLHATÓ LEGERŐSEBB ANYAGBÓL KÉSZÜLNEK, AZ OEM ELVÁRÁSOKAT MINDEN TEKINTETBEN TÚLTELJESÍTVE.- EGYES 4 ÜTEMŰ MODELLEKNÉL A HAJTÓKAR FELSŐ RÉSZÉBEN EGY BRONZPERSELY TALÁLHATÓ, AMIBEN A TŰGÖRGŐ FUTÁSA KISEBB SÚRLÓDÁST EREDMÉNYEZ, EZÁLTAL A MOTOR CSENDESEBBEN JÁR ÉS KÖNNYEBBEN DOLGOZIK, EZZEL NÖVELVE ..

KARBURÁTOR CSÖVEK TÖBB SZÍNBEN 4 ÜTEMŰ QUADOKHOZ

(0)
Rendelés (1)
5.700 Ft

- EZZEL A KIEGÉSZÍTŐVEL TUTI MINDENKI A TE GÉPEDET FOGJA NÉZNI, FILLÉRES KIEGÉSZÍTŐ, AMELY HATALMASAT DOB A GÉP KINÉZETÉN! - KAPHATÓ KÉK, PIROS, NARANCS, ZÖLD, SÁRGA KIVITELBEN, KÉRJÜK RENDELÉSNÉL A KÍVÁNT SZÍNT KIVÁLASZTANI. - 5 DARABOS SZETTBEN SZÁLLÍTJUK.- HA A KÉSZLETKIJELZÉS ELŐRENDELÉST MUTAT, SZÁLLÍTÁSI IDEJÉRŐL ÉRDEKLŐDJ ELÉRHETŐSÉGEI..

PRO CIRCUIT HŐMÉRŐ CSÍK HENGERRE, HŰTŐRE, GÁZTARTÁLYRA RAGASZTHATÓ 3DB / CSOMAG

(0)
Rendelés (0)
9.750 Ft

..

Előrendelésre
Gyorsnézet

QUADRACING KARBURÁTOR FELÚJÍTÓ KÉSZLET YAMAHA YFZ-350 BANSHEE

(0)
Rendelés (0)
15.200 Ft

- TARTALMAZZA A KARBURÁTOR FELÚJÍTÁSÁHOZ SZÜKSÉGES ELEMEKET- TŰSZELEP, ÚSZÓHÁZ TÖMÍTÉS, STB..- HA A KÉSZLETKIJELZÉS ELŐRENDELÉST MUTAT, SZÁLLÍTÁSI IDEJÉRŐL ÉRDEKLŐDJ ELÉRHETŐSÉGEINKEN..

Tételek 1 től 7-ig / összesen 7 (1 oldal)