KIPUFOGÓK.

Nézet:

24MX KIPUFOGÓ TÖMŐANYAG 4 ÜTEMŰ MOTOROKHOZ

(0)
Rendelés (0)
5.990 Ft

- 500 GRAMMOS KIPUFOGÓ TÖMŐANYAG 4 ÜTEMŰ MOTOROKKAL SZERELT QUADOKHOZ- HA A KIÉGETT KIPUFOGÓ NINCSEN IDŐBEN MEGTÖMVE, A KÖZÉP FORDULATTARTOMÁNYBAN TELJESÍTMÉNYVESZTÉS JELENTKEZIK, ÉS A KIPUFOGÓBAN TALÁLHATÓ PERFORÁLT CSŐ IS KÁROSODIK- HA A KÉSZLETKIJELZÉS ELŐRENDELÉST MUTAT, SZÁLLÍTÁSI IDEJÉRŐL ÉRDEKLŐDJ ELÉRHETŐSÉGEINKEN...

Előrendelésre
Gyorsnézet

DOMA RACING KIPUFOGÓ DOB KOMPLETT RENDSZERHEZ, ALU-CARBON YAMAHA YFZ-450

(0)
Rendelés (0)
158.040 Ft

 - CSAK DOMA KÖNYÖKKEL HASZNÁLHATÓ, A GYÁRI KIPUFOGÓKÖNYÖK  NEM KOMPATIBILIS EZZEL A DOBBAL!-A BELGA DOMA KIPUFOGÓGYÁRTÓ ÁLTAL VERSENYRE KIFEJLESZTETT  ALU CARBON  KIVITEL- TÖKÉLETES MINŐSÉG, EGYEDI DESIGN- KIMAGASLÓ TELJESÍTMÉNYNÖVEKEDÉS MINDEN FORDULATTARTOMÁNYBAN- A KOMPLETT RENDSZER MINDIG KÜLÖN ÖSSZEVÁLOGATHATÓ, A HOZZÁ KAP..

Előrendelésre
Gyorsnézet

DOMA RACING KIPUFOGÓ KÖNYÖK YAMAHA YFZ-450 ( KARBURÁTOROS MODELLEKHEZ)

(0)
Rendelés (0)
72.000 Ft

- A BELGA DOMA KIPUFOGÓGYÁRTÓ ÁLTAL VERSENYRE KIFEJLESZTETT  KÖNYÖK- TÖKÉLETES MINŐSÉG, EGYEDI DESIGN- KIMAGASLÓ TELJESÍTMÉNYNÖVEKEDÉS MINDEN FORDULATTARTOMÁNYBAN- CSAK DOMA VÉGDOBBAL KOMPATIBILIS- A KOMPLETT RENDSZER MINDIG KÜLÖN ÖSSZEVÁLOGATHATÓ, A HOZZÁ KAPHATÓ VÉGDOBOKAT  LÁSD A KAPCSOLÓDÓ   TERMÉKEK KÖZÖTT- HA A KÉSZLETKIJE..

Előrendelésre
Gyorsnézet

DOMA RACING SLIP-ON KIPUFOGÓDOB ALU-CARBON YAMAHA YFZ-450 '04-09

(0)
Rendelés (0)
158.040 Ft

- CSAK A GYÁRI  KÖNYÖKKEL HASZNÁLHATÓ, MÁS KÖNYÖK  NEM KOMPATIBILIS EZZEL A DOBBAL! A BELGA DOMA KIPUFOGÓGYÁRTÓ ÁLTAL VERSENYRE KIFEJLESZTETT  ALU CARBON  KIVITEL- TÖKÉLETES MINŐSÉG, EGYEDI DESIGN- KIMAGASLÓ TELJESÍTMÉNYNÖVEKEDÉS MINDEN FORDULATTARTOMÁNYBAN- HA A KÉSZLETKIJELZÉS ELŐRENDELÉST MUTAT, SZÁLLÍTÁSI IDEJÉRŐL ÉRDEK..

Előrendelésre
Gyorsnézet

FMF POWERBOMB KIPUFOGÓ KÖNYÖK YAMAHA YFZ-450 "04-09 / "12-15 (KARBIS MODELLEK)

(0)
Rendelés (0)
97.300 Ft

- AZ AMERIKAI FMF SZABADALMA A POWERBOMB-OS KIPUFOGÓKÖNYÖK- A 10%-OS LÓERŐ NÖVEKEDÉS MELLETT ZAJCSÖKKENTŐ HATÁSA IS VAN- VERSENYSPORTBAN TESZTELT ÉS HASZNÁLT PRÉMIUM MINŐSÉG- A POWERBOMB KIALAKÍTÁSÁBÓL FAKADÓAN MEGNÖVEKEDETT GÁZÁRAMLÁST OKOZ, NÖVELVE EZZEL A NYOMATÉKOT, ÉS A TELJESÍTMÉNYT- HA A KÉSZLETKIJELZÉS ELŐRENDELÉST MUTAT, SZÁLLÍTÁSI IDEJÉRŐ..

KIPUFOGÓ RÖGZÍTŐ RUGÓ 54MM

(0)
Rendelés (0)
1.200 Ft

- 54 MM-ES HOSSZÚSÁGÚ KIPUFOGÓ RUGÓ- 2 DB-OS CSOMAG..

KIPUFOGÓ RÖGZÍTŐ RUGÓ 74MM

(0)
Rendelés (0)
1.500 Ft

- 74 MM-ES HOSSZÚSÁGÚ KIPUFOGÓ RUGÓ- 2 DB-OS CSOMAG..

KIPUFOGÓ RÖGZÍTŐ RUGÓ 80MM

(0)
Rendelés (0)
1.400 Ft

- 80 MM-ES HOSSZÚSÁGÚ KIPUFOGÓ RUGÓ- 2 DB-OS CSOMAG..

KIPUFOGÓ RÖGZÍTŐ RUGÓ 90MM

(0)
Rendelés (0)
1.400 Ft

- 90MM-ES HOSSZÚSÁGÚ KIPUFOGÓ RUGÓ- 2 DB-OS CSOMAG..

Előrendelésre
Gyorsnézet

NONE RACING KIPUFOGÓRENDSZER YAMAHA YFZ-450 (KARBURÁTOROS MODELLEKHEZ)

(0)
Rendelés (0)
194.400 Ft

- NONE RACING KOMPLETT KIPUFOGÓRENDSZER YAMAHA YFZ-450 (KARBURÁTOROS MODELLEKHEZ)- A PORTUGÁL KIPUFOGÓGYÁRTÓ A SUPERMOTOBAN SZERZETT MAGÁNAK HÍRNEVET, IMMÁRON QUADOKRA IS GYÁRT KIPUFOGÓKAT- KIFOGÁSTALAN KIDOLGOZÁS, EGYÉNI DESIGN- ÖSSZETÉVESZTHETETLEN HANG- NEM A LEGHANGOSABB RENDSZER, MÉGIS JELENTŐS A TELJESÍTMÉNYNÖVEKEDÉS- HA SZERETNÉD TUDNI ..

Előrendelésre
Gyorsnézet

NONE RACING SLIP-ON KIPUFOGÓ YAMAHA YFZ-450 ( KARBURÁTOROS MODELLEKHEZ)

(0)
Rendelés (0)
145.400 Ft

- NONE RACING SLIP-ON KIPUFOGÓDOB YAMAHA YFZ-450 ( KARBURÁTOROS MODELLEKHEZ)- A PORTUGÁL KIPUFOGÓGYÁRTÓ A SUPERMOTOBAN SZERZETT MAGÁNAK HÍRNEVET, IMMÁRON QUADOKRA IS GYÁRT KIPUFOGÓKAT- KIFOGÁSTALAN KIDOLGOZÁS, EGYÉNI DESIGN- ÖSSZETÉVESZTHETETLEN HANG- NEM A LEGHANGOSABB DOB, MÉGIS JELENTŐS A TELJESÍTMÉNYNÖVEKEDÉS- A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ!- HA ..

Előrendelésre
Gyorsnézet

YOSHIMURA RS-2 KIPUFOGÓ RENDSZER YAMAHA YFZ-450 (04-09)

(0)
Rendelés (0)
299.900 Ft

 - A YOSHIMURA MÁRKANÉV MÉLTÁN ISMERT AZ EGÉSZ VILÁGBAN- KIPUFOGÓI PRÉMIUM MINŐSÉGET TAKARNAK, MINDENFÉLE KOMPROMISSZUM NÉLKÜL.- VERSENYSPORTBAN TESZTELT TECHNIKA, KIEMELKEDŐ TELJESÍTMÉNYNÖVELŐ TULAJDONSÁG JELLEMZI EZT A KIPUFOGÓRENDSZERT.-TARTALMAZZA A KIPUFOGÓKÖNYÖKÖT, A HÁTSÓ DOBOT, AZ ÖSSZEKÖTŐCSÖVET, ÉS A FELFOGATÁSHOZ SZÜKSÉGES ÖSSZ..

Tételek 1 től 12-ig / összesen 12 (1 oldal)